Over GTO Protection

Wie zijn wij

Consultancy

Consultation: The first step to improvement

GTO Protection bied gespecialiseerd advies aangaande organisatie- en security gerelateerde uitdagingen. Waarbij maatwerk en pragmatisme centraal staat.

Training

Outstanding training: The foundation of operational success”

Ter waarborging van de operationele output van uw organisatie bied GTO Protection een diversiteit aan high-end trainingen op het gebied van awareness, rijvaardigheid, security en weerbaarheid.

Services

“Customers best choice for their worldwide security needs”

Het hedendaagse veiligheidsklimaat vereist een special aanpak om uw belangen te waarborgen.

GTO K9 Unit

“Force Multiplier by nature”

Onze partner GTO K9 Unit bied het gehele spectrum van K9 opdrachten. Van training tot bewaking en van narcotica tot explosieven speurhonden.

GTO Protectionworld

GTO Protection is de wereldwijde leverancier van geïntegreerde diensten en oplossingen binnen het veiligheidsdomein voor overheden en particuliere organisaties.

“Onze Visie”
Het dienen van het maatschappelijk belang door het verhogen van de veiligheid, met inachtneming van de sociale acceptatie.

“Ons doel”
De beste keuze blijven voor onze clientèle om wereldwijd hun belangen te dienen.

GTO Protection bestaat uit vier complementaire afdelingen; Consultancy, Training , Services en GTO K9 Unit. Deze afdelingen, gecombineerd met ons ervaren en gecertificeerd personeel, stelt GTO Protection in staat om het volledige spectrum van veiligheidsoplossingen en opleidingen te verzorgen.

Onze wereldwijde opgedane ervaring en “Down to Earth” – “No Nonsense” mentaliteit staat garant voor de industriële standaard en de sociale norm voor hoogwaardige adviezen, trainingen en diensten met een focus op vooruitgang.

Integriteit, professionaliteit en kwaliteit zijn de pijlers binnen onze dienstverlening. Hierdoor waarborgen wij uw belangen en kunnen wij u ontzorgen binnen alle facetten van het veiligheidsdomein.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze diensten en service en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Vraag het ons