FortX Crisismanagement

fortxCrisismanagement

Hoe maakt u de juiste beslissing in een crisissituatie? Hoe anders is de besluitvorming in verhouding tot uw dagdagelijkse werk? Ben ik bewust van mijn valkuilen of die van mijn eigen organisatie? FortX Crisismanagement geeft u inzicht in de besluitvormingscultuur van u en of uw organisatie. U krijgt antwoorden hoe u effectief kan overleggen en hoe de meest optimale besluiten kunnen worden genomen.

Doelgroep;
Managers, opleiders, leidinggevenden en (crisis) coördinatoren binnen het veiligheidsdomein.

Resultaat;
u bent zich bewust van de besluitvormingscultuur van uw organisatie
u weet hoe effectief crisisoverleg technieken toegepast kunnen worden in crisis
u weet hoe u op een gestructureerde manier besluiten kan nemen

Inhoud;
Bewustzijn denkpatronen en valkuilen
Crisisoverleg technieken
Tools voor besluitvorming

Trainer;
De trainer is een ervaren beveiligingsmanager en opleidingskundige, die zijn ervaring heft opgedaan in het binnen- en buitenland in een civiele alsmede crisis omstandigheden. Met zijn praktijkervaring heeft hij een programma samengesteld uit zijn eigen waarnemingen en studies naar sleutelfunctionarissen en leidinggevenden binnen het veiligheidsdomein. Door toevoeging van analyses naar verschillende incidenten en rampen is deze training en zijn onderwerpen hedendaags, praktijk gericht en herkenbaar voor managers binnen het veiligheidsdomein.

FortX crisismanagement bestaat uit twee modules van 1 dagdeel ( 4 uren) waarin theorie, praktijk en “Tabletop” oefeningen afwisselend worden toegepast om de leerdoelen te verwezenlijken.

Duur per module: 1 dagdeel (4 uur)

Aantal deelnemers: 6 – 12 deelnemers

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze diensten en service en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Vraag het ons